SVEČANOSTI

U nedjelju 15. listopada 2023.godine, u 28.nedjelju kroz godinu, sakrament krštenja podjeljen je Luki Oreškoviću, prvom djetetu u obitelji Tomislava i Ana - Marie rođ. Marković. Luka je rođen 29.srpnja 2023.godine. Dječaku je kumovao Dražen Kranjčević iz Kompolja. Dragi Luka, čestitamo ti jer si postao dijete Božje i želimo ti dobrodošlicu u našu...

U nedjelju 24.rujna 2023.godine, u 25.nedjelju kroz godinu, sakrament krštenja podjeljen je Miji Cvitković, prvom djetetu u obitelji Mije Cvitkovića i Ines Devčić iz Švice. Mia je rođena 27.siječnja 2023.godine. Djevojčici je kumovao bračni par Danijel i Tatjana Orešković. Draga Mia, čestitamo ti jer si postala dijete Božje i želimo ti dobrodošlicu...

U petak 26.kolovoza 2022.godine u župnoj crkvi svetog Ivana Krstitelja u Švici vjenčali su se Niwes Cvitković iz Švice i Perica Štimac iz Perušića. Svjedoci na vjenčanju bili su Milan Bukovac i Joso Popović. Sretno!

U subotu 20.kolovoza 2022.godine u župnoj crkvi svetog Ivana Krstitelja u Švici vjenčali su se Valentina Jerković, kći Marinka i Ivanke Jerković iz Švice i Silvio Petrović, sin Nenada i Renate Petrović iz Otočca. Svjedoci na vjenčanju bili su Tihana Marić i Antonio Ostović.

U nedjelju 7.kolovoza 2022. .godine, na 19.nedjelju kroz godinu, sakrament krštenja podjeljen je Borni Perliću, četvrtom djetetu u obitelji Josipa Perlića i Kristine r. Fajdetić iz Švice. Dječaku je kumovao bračni par Igor i Marela Devčić iz Švice.

Na blagdan Tijelova, 16.lipnja 2022.godine u našoj župi sv. Ivana Krstitelja u Švici podjeljen je sakrament Prve svete pričesti. Svetu euharistiju primilo je šest vjeroučenika: Kruno Barković, Vedran Barković, Kristijan Devčić, Marinela Kostelac, Marino Rubčić i Tea Višekruna. Svetu misu je vodio i sakrament euharistije podijelio župnik vlč.Mile...

U nedjelju 27.veljače 2022. .godine, na 8.nedjelju kroz godinu, sakrament krštenja podjeljen je Josipu Prpiću, drugom djetetu u obitelji Antonija i Ivane r. Cvitković iz Švice. Dječaku je kumovala Melani Bićanić iz Otočca.

U nedjelju 26. rujna 2021.godine, na 26.nedjelju kroz godinu sakrament krštenja podjeljen je Petri Barković, drugom djetetu u obitelji Željke i Krešimira Barkovića iz Otočca. Djevojčici je kumovala Viktorija Dujmović iz Otočca.

U nedjelju 8. kolovoza 2021.godine, sakrament krštenja podjeljen je Leonu Perliću, trećem djetetu u obitelji Kristine r. Fajdetić i Josipa Perlića iz Švice. Dječaku je kumovao bračni par Milan i Katarina Perković.

U nedjelju 1. kolovoza 2021.godine, sakrament krštenja podjeljen je Anti Valjanu, četvrtom djetetu u obitelji Ane r. Vukić i Olivera Valjana iz Švice. Dječaku je kumovala majčina sestra Ana Brajnović.